Oasis Beach Tower Apartments

Detta boende i Dubai erbjuder fantastisk utsikt, lyxiga Oasis Beach Tower Apartments ligger vid Dubais shoppingpromenad The Walk i Jumeirah Beach. Det som erbjuds är lägenheter med självhushåll på minst 190 m².hotell i Dubai

Alla lägenheter har en LCD-TV, gratis Wi-Fi, lyxig inredning och ett fullt utrustat kök. De flesta lägenheterna har egen balkong med oavbruten utsikt över havet och staden. Rummen är utrustade med fast dataanslutning.

Det finns 2 utomhuspooler med soldäck och ett fullt utrustat gym med bastu och ångrum.

Den allmänna stranden ligger en 5-minuters promenad från Oasis Beach Tower Apartments. Gästerna kan njuta av fri tillgång till Jebel Ali Golf Resort & Spas privata strand. En gratis pendelbuss till semesterorten tillhandahålls. Gästerna kan njuta av många matställen. Tornets Thyme Restaurant serverar medelhavsmat och erbjuder levande matlagningsstationer. Alternativt kan gästerna dra nytta av 24-timmars rumsservice som beställer mat från restauranger i närheten.

Oasis Beach Tower är ett fantastiskt 5-stjärnigt hotell som åtnjuter ett enastående läge på den världsberömda Jumeirah Beach i hjärtat av New Dubai, och erbjuder enkel tillgång till tunnelbanestationen och stora attraktioner såsom strandpromenaden ”The Walk”, Marina Mall, Marina Yacht Club, och en mängd kaféer, butiker restauranger och gallerier.

Klicka här för att se mer bilder på boendet
.