Al Ghurair Arjaan by Rotana

Beläget i den livliga stadsdelen Deira hittar du det härliga Al Ghurair Arjaan som är ett alkoholfritt hotell som ligger inom 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Union. Med arabisk arkitektur har detta lyxiga hotellockså en härlig pool.

Alla luftkonditionerade rum på Al Ghurair Arjaan är elegant utformade och har balkong. Varje lägenhet har ett fullt utrustat pentry, en matplats och 2 badrum. I vardagsrummet finns en platt-TV.

Det finns en mat hela dagen på en restaurang och terrassen erbjuder en restaurang som serverar mat från det persiska köket. Du kan också äta på Deli Café eller Lobby Lounge. Al Ghurair Arjaan erbjuder en 24-timmars rumsservice.

Hotellet har ett gym, en utomhuspool och en separat barnpool. För en avgift kan du njuta av en massage eller koppla av i spa, bubbelpool eller bastu. Dubai Creek är en 5-minuters bilresa från Al Ghurair Arjaan, och Burjuman Shopping Centre ligger 15 minuter bort med bil. På begäran erbjuder hotellet en shuttle till Dubais internationella flygplats, som ligger 15 minuters bilresa bort.hotell i Dubai

Äkta och inspirerande arabisk arkitektur är en viktig del av detta härliga hotell. Den magnifika Al Ghurair Arjaan i Deira Dubai är ett annat uttryck för den prakt av detta framstående arv. Som hotellets gäster, är du inbjuden att bo i denna ledstjärna för finess och komfort för att njuta av värmen i hotellets tjänster.

Al Ghurair Arjaan Dubai erbjuder 192 rymliga lägenheter, med sin moderna design i en alkohol fri miljö. Det är det perfekta valet för både korta och långa vistelser. Detta lyxiga hotell kommer att lägga till mer glädje till din Rotana erfarenhet. Al Ghurair Arjaan Dubai ligger inbäddat i hjärtat av Deira, och är kopplat till den nya förlängningen av den berömda Al Ghurair Centre och 5-stjärniga hotellet Al Ghurair Rayhaan by Rotana.

Klicka här för att se mer bilder av boendet.