Dubai Mall

Dubai Mall är världens största shopping och nöjesdestination. Dubai Mall, med sina 1.200 butiker och över 160 restauranger och barer är bara några exempel av vad du hittar i denna enorma anläggning. Så om du undrar om vad du ska göra i Dubai, leta inte längre, Dubai Mall är din ultimata destination för bra shopping och underhållning i staden. Dubai Mall är regionens främsta shopping, livsstils och underhållningsdestination och kan nog mäta sig med det mesta runt om i världen. Med mer än 1.200 butiker och en mängd världsklass attraktioner, kommer Dubai Mall revolutionera den moderna shoppingupplevelsen.hotell i Dubai

Med en imponerande samling av fritidssysselsättningar, är detta den ultimata, banbrytande shoppingupplevelsen. En rad äventyrssporter tävlar om uppmärksamheten vid sidan av romantisk skridskoåkning. Dubai Mall är en plats där utomhusbrunch kan följas av läckerheter på bio och där du även hittar ett världsklass akvarium. När var sista gången du shoppade i designerbutiker under ett vakande öga av en sandtigerhaj? Gå in i Dubai Mall och njut av en erfarenhet och en plats som ingen annan. Dubai Mall är hem för nästan varje större klädmärke i världen. Prydd med en 440.000 kvadratmeter lång Mode Avenue, som är erkänd som den största samlingen av modemärken under ett tak någonstans i världen, är Dubai Mall inställd på att bli nästa modehuvudstad i världen.

Dubai Mall Fashion Avenue består av lyx och medelklassbutiker som hyllar haute couture och några av de finaste designmärkena i Dubai. Mode Avenues storslagna inredning kompletterar de ändlösa raderna av modenamn. Kort sagt, vill du ha de bästa av lyxmärken i Dubai ska du bege dig till Dubai Mall idag. Middag är en integrerad del av den totala shoppingupplevelsen. Det är därför som Dubai Mall har gått den extra milen att ta in de finaste kulinariska sensationerna från de fyra hörnen av världen.

Oavsett om det är lokalt, kontinentalt, Medelhavet, Asien eller en mängd andra internationella rätter serverar Dubai Mall upp de mest skilda smakupplevelser som passar varje unik besökare som anländer.

Fina restauranger och världsklass food courts är strategiskt placerade runt hela gallerian samt utomhus längs strandpromenaden. Alla med fantastisk utsikt över världens högsta torn.

Dubai Mall har de största och mest omfattande mat och dryckeserbjudanden i en galleria i hela regionen. Det finns över 150 butiker från fina middagar till mer avslappnade matställen som erbjuder ett brett utbud av smaker, atmosfär och pris som passar alla gäster. Gallerians strandpromenad kantas med en mängd temacaféer och restauranger, var och en erbjuder en erfarenhet med utsikt över Burj Khalifa Lake och det högsta tornet i världen, Burj Khalifa.

Låter ovan lockande rekommenderar vi att du omdelbart bokar flygbiljetter till Dubai så att du kan besöka detta härliga shoppingcenter. Hotell i Dubai bokar du enklast via sökrutan här till höger på sidan.