Burj Al Arab

Burj Al Arab har kallats för ett 7-stjärnigt lyxhotell och tar du dig hit förstår du varför ganska snabbt. Det ligger i Dubai, Förenade Arabemiraten och förvaltas av Jumeirah gruppen och byggdes av Said Khalil. I sin relativt korta mandatperiod på Dubais kustlinje har detta legendariska och symboliska hotellet uppmärksammats internationellt och blivit den plats som en av de mest fotograferade strukturerna i världen, och konsekvent röstat världens mest lyxiga hotell. För att likna ett böljande segel, svävar Burj Al Arab till en höjd av 321 meter som dominerar Dubais stadssilhuett. Upplyst på natten med koreograferad belysning som representerar vatten och eld – Burj Al Arab är helt enkelt individuellt, inspirerat och imponerande.hotell i Dubai

Detta lyxhotell i Dubai speglar de allra finaste som världen har att erbjuda. Med en diskret incheckning, privat reception på varje våning och en brigad av professionella butlers, kan du vara säker på den ultimata personliga servicen under hela din vistelse. Uppgradera din upplevelse på Burj Al Arab med Rolls Royce. 321 meter böljande arkitektur ligger en kort bit från stranden som är den fantastiska Jumeirah Beach. Njut av enastående gästfrihet, de praktfullt inredda sviterna med egna affärsfaciliteter och den senaste teknologin. Utnyttja receptioner på varje våning, jacuzzi i varje svit, en Rolls-Royce flotta, butlers på samtal dygnet runt och matsal under havet och stjärnorna. En privat shopper hjälper dig att hitta de små skatterna, medan du upplever en orientalisk massage på påkostade Assawan Spa & Health Club. Framför allt glädje i detaljerna, det guldpläterade överflöd.

Det finns många olika rumstyper. Med vacker utsikt över Persiska viken, har Svit Deluxe en vacker spiraltrappa som leder dig från en våning till en annan, helt separerade underhållnings och bostadsutrymmen. De med två sovrum har en stor matsal med separat kök och två lounger som erbjuder magnifik havsutsikt, så att du och din familj kan vila, koppla av eller roa er i oöverträffad stil.