Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah

Detta lyxhotell ligger på den pittoreska Palm Jumeirah och erbjuder en palatsliknande semesteranläggning med lyxiga sviter med utsikt över lagunen eller Arabiska viken. Det har ett spa med full service och en privat sandstrand med utsikt över Dubais stadssilhuett.

Äkta italiensk mat serveras i den eleganta restaurangen Brunello. Saftiga biffar och skaldjur kan avnjutas på Beach Bar och Grill. K-West Bar erbjuder cocktails och cigarrer.

Sviterna på underbara Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah består av en matsal/vardagsrum, ett fullt utrustat kök och egen balkong. DVD-spelare, 40-tums platt-TV och Hi-Fi-ljudsystem finns med i varje svit.

Gästerna kan koppla av under palmerna som omger den stora poolen, eller träna på ett mycket modernt gym. Den erfarna personalen på hotellets spa erbjuder avslappnande kroppsinpackningar, manikyr och flera skönhetsbehandlingar. Besökare kan shoppa i Kempinskis interna affärer, eller ta gratis buss till de viktigaste av Dubais gallerior.hotell i Dubai

I det ögonblick du checkar in i den påkostade lobbyn på Grand Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah kommer du att uppleva oklanderlig 5-stjärnig service som Dubai är så känt för. Från små bekvämligheter som Wi-Fi, handlevererade internationella tidningar eller färskpressad tvätt till hotellets mycket uppskattade företagstjänster. Hotellets uppmärksamma concierge planerar dina limousineturer i Dubai. Detta barnvänliga hotell i Dubai har en populär Kids Club som tar hand om barnen medan föräldrarna äter lunch i italiensk prakt på restaurangen Brunello.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet.