Fairmont Dubai

Beläget i den finansiella hjärtat av Dubai, är Fairmont en ikonisk byggnad på stadssilhuetten. Här finns ett lyxigt spa, en utomhuspool och 10 restauranger och nöjesställen.

Rummen och sviterna på Fairmont Dubai kombinerar klassisk elegans med modern inredning och bekvämligheter. Varje rum har Wi-Fi och en interaktiv TV. De stora badrummen har Miller Harris produkter.Fairmont hotell i Dubai

Hotellets restauranger erbjuder ett brett utbud av underbara rätter, inklusive japanska, medelhavsmat och mat för en ”hälsosam livsstil”. Det finns en sport bar där du kan titta på matcherna, en chic vinbar och en cigarr bar.

Fairmont har 2 takpooler så att du kan se solen gå upp eller gå ner medan du kör lite simning. Spaet på Fairmont Dubai har 9 privata behandlings och avkopplingsrum och ett mycket modernt fitnesscenter. Fairmont själv är kopplad direkt till Dubai International Convention Centre. Flygplatsen ligger 15 minuters bilresa bort.

Med en unik blandning av modern design och Urban Chic är Fairmont Dubai hotell en ikon i det finansiella hjärtat av staden. Designad med verksamhet i åtanke är detta multi-användnings komplex bara några minuter från Dubais viktigaste attraktioner, shopping, golfbanor och stränder och är direkt kopplad till Dubai International Convention Centre med en täckt särskild gångväg samt kopplade till tunnelbanan med direkt service till Dubais internationella flygplats (terminal 1 och 3).

Klicka här för att se mer bilder på hotellet.